Καμίνη παραιτήσου... δεν αξίζεις στη πόλη μας!!!

Ελλαδιστάν

Η ιστορία

Και η σταγόνα ξεχείλισε με τα όργανα της δημοτικής αστυνομίας να κάνουν το "έργο" τους με βάση τους δίκαιους νόμους του κράτους!

Πατησίων 17:00 έξω από το  LIIDL.
Τα αυτοκίνητα εν ώρα λειτουργίας του σταθμεύουν επί της Πατησίων και αυτό κρίθηκε από την Δημοτική αστυνομία ως μέγα παράβαση ώστε να αρχίζει να κόβει τους τελευταίους μήνες συστηματικά κλείσεις σε όποιον ταλαίπωρο βρεθεί έξω από το LIDL ή τα άλλα αντίστοιχα super market της περιοχής.

Τις πρωινές και απογευματινές ώρες που το συγκεκριμένο ΜΑΡΚΕΤΟ κάνει χρήση του δρόμου και του πεζοδρομίου για ώρες για φορτοεκφόρτωση των προϊόντων ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΥΤΟ??? ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ???

Κ. Δήμαρχε έχετε λύσει όλα τα προβλήματα της πόλης και για να αγγίξετε της τελειότητα τα βάζετε με τα σταθμευμένα αυτοκίνητα? Τα βάζετε με τους φουκαράδες μεροκαματιάρηδες? Ποιος αδειοδότησε αυτά τα super market και έχει γεμίσει η Πατησίων και οι άλλο κεντρικοί εμπορικοί δρόμοι και δεν υπάρχει πρόβλεψη για την στάθμευση των αυτοκινήτων???

Κ. Δήμαρχε η Αθήνα είναι πιο βρόμικη από ποτέ! 

Κ. Δήμαρχε οι παιδικές χαρές έχουν γίνει στέκι αλλοδαπών για τάβλι, σποράκια και τσακωμούς. Που θα τα πάμε τα παιδιά μας?

Κ. Δήμαρχε οι δρόμοι είναι γεμάτοι σκατά, πολύ σκατό!!! 

Κ. Δήμαρχε τα πεζοδρόμια και των επιμέρους κεντρικών δρόμων είναι γεμάτο με παρατημένα και παροπλισμένα αυτοκίνητα που δεν επιτρέπουν σε εμάς που πληρώνουμε τα τέλη και την ασφάλεια μας να παρκάρουμε.

Κ. Δήμαρχε η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει, έχουμε κάνει τα σπίτια και τα μαγαζιά μας φυλακές για να προστατευτούμε!

Κ. Δήμαρχε τα Ελληνόπουλα είναι μειονότητα στα Ελληνικά σχολεία, προς αυτά υπάρχει έντονος ρατσισμός!

Η πόλη μας βρομάει και την βρομίσατε εσείς!
Η πόλη μας είναι επικίνδυνη και ευθύνεστε εσείς!
Η πόλη μας είναι ακατάλληλη για παιδιά και ευθύνεστε εσείς!
Η πόλη μας ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!!!

Comments

2 Responses to Καμίνη παραιτήσου... δεν αξίζεις στη πόλη μας!!!

  1. 2016-07-08 15:01:27 Ανώνυμος says:
    Η νεοελληνική τσάμπα μαγκιά στο μεγαλείο της. Εσύ που τράβαγες με την κάμερα, το σωστό θα ήταν να φαίνεται και το δικό σου πρόσωπο στο βίντεο, να δούμε τότε ποιος θα ήταν ο ξεφτίλας που θεωρεί το νταηλίκι σωστή συμπεριφορά. Που έχεις το θράσσος να βάζεις στο στόμα σου και την ελληνική σημαία. Κάτι νεοέλληνες σαν εσένα και τους δύο πολίτες που τα βάζουν με τους δημ. αστυνομικούς αντιπροσωπεύουν όσο τίποτα άλλο την ηθική μας χρεοκοπία...
    1. 2017-03-10 14:42:47 admin says:
      είπε κάποτε ένας ανώνυμος, Άντε ρε trol μαλάκα που θα μας κάνεις και υποδείξεις

Leave your comment

cms39 security image
LOADING PLEASE WAIT